Werkzaamheden

Bedrijfskleding

Veel bedrijven laten hun kleding nog bedrukken. Maar borduren is duurzamer en heeft meer uitstraling.

Wij van hs-borduurservice kunnen u vrij voordelig van bedrijfskleding voorzien en uiteraard uw logo erop borduren.

Ook voor bedrijven hanteren wij voordelige prijzen, dus schroom niet en vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Petten borduren

Altijd leuk en persoonlijk! Een leuke pet geborduurd met uw eigen naam, logo of naam van bijvoorbeeld uw kind. Dit geldt al vanaf 1 stuk! Dus nooit verplicht om meerdere af te nemen.

De petten hebben een goede kwaliteit, en de zweetrand wordt vrijgelaten tijdens het borduren zodat de pet comfortabel blijft zitten.

Babykleding

Altijd een leuk presentje voor de pasgeborene.
Een rompertje met naam erop, of een leuke afbeelding.
Ook hierin zijn de mogelijkheden echt onvoorstelbaar!
Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op met.

Het borduren van paardendekens / sjabrakken

Het borduren van paardendekens is ook mogelijk bij ons. Uiteraard hangt de prijs af van de lengte van de naam van het paard, lengte van de stalnaam, het logo, eventuele spreuken of zinnen.

Het borduren van Pathes/Badges 

Het is nu ook mogelijk om pathes te bestellen. Deze worden gemaakt op de kleur Twilly die u wenst, en netjes afgewerkt met BSN-J zodat bij beschadigingen de borduursels niet loslaten.

Dit is ideaal voor als u embleems niet direct op de kleding wilt, maar er ten alle tijden weer wilt kunnen verwijderen. Ze worden met een nette rand naar u opgestuurd waarna u ze zelf op uw kleding kunt borduren.

Sieraden:

Nieuw in het assortiment zijn de kettingen waarbij de hanger gevuld is met een borduurseltje naar keuze (bijv, naam), en die afgegoten wordt waardoor borduursel beschermd blijft.

Dit is uniek in Nederland, waardoor het een heel persoonlijk tintje krijgt en u iemand een kado kunt schenken wat nog niemand heeft!! Voor meer vragen kunt u contact met ons opnemen. Klik op de deze link voor informatie!